05
okt

Herfsthutten bouwen op natuurspeelterrein

Geschreven door Natuurspeelterrein Schaijk.

Hoewel het natuurspeelterrein in Schaijk nog in aanleg is kan er al wel gespeeld worden. Afgelopen zomer werd er al volop gespeeld op de heuvels, in de tunnels en aan het speelstrandje met de waterpomp. In de herfstvakantie kunnen er herfsthutten op het terrein aan ’t Oliemeulen gebouwd worden. Natuurlijk en avontuurlijk buitenspelen is het motto van het natuurspeelterrein. Hutten bouwen hoort daar helemaal bij!

                  

Het startsein voor het bouwen van de hutten is op zaterdag 13 oktober om 10.00 uur. Stichting Natuurspeelterrein Schaijk zorgt voor wat bouwmateriaal, maar neem gerust ook zelf planken, palen en zeiltjes mee. Gereedschap en spijkers moeten kinderen ook zelf meebrengen. Belangrijk: ouders zijn van harte welkom om mee te komen bouwen want er is géén toezicht en géén begeleiding. Het hutten bouwen kan de hele herfstvakantie op Natuurspeelterrein Schaijk, daarna worden ze weer afgebroken.

Heeft u nog schoon ongeverfd bouwhout (planken, balken,pallets) We kunnen het goed gebruiken! Materiaal kan op zaterdag 13 oktober vanaf 10.00 uur afgeleverd worden op het Natuurspeelterrein aan ‘t Oliemeulen.