12
okt

Nieuws oktober 2012

Geschreven door Joep Manders.

Herfsthutten bouwen

Zaterdag 13 oktober, starten we met herfsthuttenbouwen op het natuurspeelterrein. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom. Er ligt al een hele stapel pallets, maar neem ook zelf bouwspullen, spijkers en gereedschap mee. Enne: vergeet je ouders niet want er is geen begeleiding of toezicht tijdens het bouwen. Er kan de hele herfstvakantie gebouwd worden. Daarna worden de hutten weer afgebroken.

Rabobank Dividend

Ondanks de vele stemmen zijn we helaas net niet in de prijzen gevallen maandagavond, we zaten er maar een paar procent naast. We feliciteren Kelekeet en ’t Spitje. Volgend jaar doen we een nieuwe poging. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Groen Dichterbij

Maandagmiddag zijn we op gesprek geweest bij Groen Dichterbij (www.groendichterbij.nl) Uit 300 inzendingen is ons buurtproject bij de laatste 7 van onze provincie gekomen. Begin november worden de drie finalisten van Brabant bekend gemaakt. Eind november wordt één daarvan incoonproject en ontvang 20.000 euro.

Brug

Op dit moment is het bestuur bezig met het zoeken naar een geschikte overbrugging over de sloot om een rechtstreekse oversteek naar het natuurspeelterrein vanuit onze wijk mogelijk te maken.